HjemGalleriDelfinariumHotellService og priserGjestebokVideoKontakt

13 Nov, 2018

Delfinterapi
Delfinterapi metodikk
Fysiologiske virkningsmekanismer
Hvem kan ha nytte av delfinterapi?
Psykologiske virkningsmekanismer
Delfinterapi kurs
Integrert tilnærming
Søknadskjema


Hotell

Hotell Nemo  - kom og bo som gjest hos delfiner! Vårt nye og moderne hotell i Odessa inviterer deg, dine gjester, og dine venner til å oppleve våre komfortable rom og boligkvarter, trøst, omsorg og vennlig personell som vil gjøre ditt hotellopphold uforglemmelig. Våre gjester vil alltid bli våre venner og varige kunder.
Hotellet ligger bare 5 minutters kjøring fra det historiske sentrum av byen og bare noen få meter fra sjøkanten.
En kombinasjon av optimale priser, høy standard og komfort, og en unik beliggenhet på bredden av Svartehavet vil helt sikkert tiltrekke din oppmerksomhet og ønske om å bo på hotellet vårt. Hotell Nemo - et moderne hotell med stilfulle rom, fullt utstyrt og møblert for alle dine behov og følger internasjonal hotellstandard (safe, plasma-tv, vannmassasje jacuzzi, mini bar, telefon, osv. på alle rom), og med fantastisk utsikt fra alle rom. I toppetasjen har vi «Greenhouse» restaurant, en åpen terrasse med sjøvannsbasseng, varmt massasje-bad, solsenger og sofaer for avslapning.
Hotell Nеmо - det eneste hotellet i Europa med delfiner. Alle våre gjester får mulighet til å delta på delfin-forestillinger gratis. En morsom og uforglemmelig opplevelse med vårt sel og delfinshow er garantert for alle. Alle besøkende til Hotell Nemo har muligheten til å dykke og svømme med vår vennlige og fantastiske delfiner.

Copyright 2009 - 2018 Nemo-Skandinavia Programming & Design - STS Design