HjemGalleriDelfinariumHotellService og priserGjestebokVideoKontakt

13 Nov, 2018

Delfinterapi
Delfinterapi metodikk
Fysiologiske virkningsmekanismer
Hvem kan ha nytte av delfinterapi?
Psykologiske virkningsmekanismer
Delfinterapi kurs
Integrert tilnærming
Søknadskjema


Nemo-Skandinavia ble grunnlagt i 2009 som en familiebedrift, samt representant for det ukrainske selskapet Nerum, som står som eier av delfinariene Nemo i Kiev, Kharkov, Odessa og Donetsk.

    Vi er de eneste i Skandinavia, som arrangerer helseturer for syke barn, rehabilitering og rekreasjon hvor dette er basert på nærkontakt med delfiner. Dette foregår gjennom samspillet med høyt kvalifiserte eksperter innen delfinterapi, som leger, psykologer, trenere og sjødyr.

     I tillegg tilbyr vi delfinprogrammer som rekreasjon og avslappende kurs for gravide, familieprogram, svømming og dykking med delfiner, og utviklingsprogram for bedrifter, som kan bidra til økt bevissthet og relasjon mellom de ansatte, samt styrke ditt team av spesialister.

    Våre samarbeidspartnere har de fem beste delfinariene i Europa, og har de nødvendige sertifikater og utmerkelser, samt Europas eneste hotell med delfiner. Hotellet holder selvsagt høy standard, har spektakulær utsikt, og imøtekommer høye krav til krevende klienter.

Copyright 2009 - 2018 Nemo-Skandinavia Programming & Design - STS Design